BRE Digital tilbyr IXON kunder Grafana integrasjon for å forbedre effektiviteten

Den sikreste og mest pålitelige måten å holde kontakten med maskinene og kundene dine

Vår IXON kunde ønsket å ta beslutninger basert på sanntids data fra egen maskinpark. For å tillate dette ønsket de en enkel datainnsamling. Visualiseringen gir mulighet for å dele data via API. De begynte å jobbe med IXON og Grafana for å kombinere IXON-data med andre datakilder.

Utfordringer

Vår IXON kunde opplever at kundekravene øker, også hos sine kunder. Her er det grunnleggende å gjøre det mulig for maskiner å utveksle informasjon i sanntid. På denne måten blir produksjonsprosesser mer synlige, kontrollerbare og datadrevne beslutninger kan tas.

Løsning

Med IXON ser flere og flere av våre kunder at de får en helt annen support og innsikt til sitt eget utstyr gjennom IXON og Grafana. IXON lar dem sette opp en sikker tilkobling til maskinen for å hjelpe kundene gjennom diagnose og korrigering. Dette forhindrer kostnader på grunn av uplanlagt nedetid. kunden administrerer alle sine data i IXON.

Vi gir kundene et verktøy for å analysere effektiviteten til deres maskinpark, redusere nedetid og overvåke OEE-data på enhver enhet, når som helst. Dette hjelper våre kunder til å ta beslutninger basert på sanntids maskindata.



Løsningen gir dem verktøyet som lar dem kombinere IXON-data med andre datakilder som ERP- og CRM-systemer innenfor Grafana.

Resultat

Grafana lar våre kunder forutse enhver nedetid, ved å gi sanntidsdata på stedet eller via en app. De kan da drive forebyggende vedlikehold basert på sanntidsdata. Som et resultat øker produksjons-KPIer og den generelle effektiviteten på maskinparken.

Grafana integrasjonen laster automatisk inn IXON-data. Kunden kan begynne å analysere disse dataene i Grafana etter 5 minutter og kan deretter utføre avanserte beregninger og analysere flere maskiner i ett dashbord.

Vi mener at Industriell IoT er et eksempel på en potensielt lavthengende frukt for mange ulike selskaper, uavhengig av størrelse og teknologisk kompetanse. Ditt eksisterende utstyr kan kobles til, og input/output kan tilpasses til bedriftens behov. Den er også enkel å skalere, slik at du kan utvide etter det som passer dine behov best.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å diskutere den potensielle verdien for din bedrift.

Forrige
Forrige

Fremtidsrettet Innovasjon fra BRE Digital!

Neste
Neste

Nytt partnerskap: BRE Digital er stolt offisiell distributør av Enless Wireless sine produkter i Norge.