BRE Digital leverer løsning for å oppdage uønskede objekter ved hjelp av kunstig intelligens til Næringsmiddel industrien

Bildeteknologi og Uønsket Objektdeteksjon: En Suksesshistorie

Vår anerkjente næringsmiddelkunde, Foodman, henvendte seg til oss med en betydelig utfordring som de håpet vi kunne bidra til å løse.

I løpet av produksjonsprosessen for sprøstekt løk opplevde de betydelige økonomiske tap på grunn av maskinskader forårsaket av steinpartikler sammen med løken. Disse uønskede hendelsene førte ikke bare til kostbare reparasjoner av ødelagte kniver, men også til produksjonsstans.

Vi tok utfordringen på alvor og implementerte datavisjonsteknologi ved å montere kameraer i produksjonslinjen. Gjennom omfattende opplæring ble kameraene i stand til å nøyaktig skille mellom stein og løk før de kunne forårsake skade på utstyret. Som et resultat ble steinpartiklene påvist og effektivt fjernet i en tidlig fase av produksjonsprosessen. Dette har resultert i betydelige månedlige besparelser for vår kunde.

Kunstig intelligens (KI) representerer digitale systemer som er kapable til å utføre oppgaver som normalt krever menneskelig intelligens. Denne teknologien muliggjør automatisering av oppgaver og gir verdifull støtte for å hjelpe mennesker med å ta informerte beslutninger.

I dag arbeider vi aktivt med flere kunder innenfor næringsmiddelindustrien, hvor vi implementerer datavisjonsteknologi for å effektivt forhindre uønsket svinn.

Forrige
Forrige

Gjør deg klar for et betydelig sprang fremover innen visualisering av data. Grafana 10!

Neste
Neste

IXON & BRE Digital inngår samarbeid.